Ce este Ruvix?

Ruvix este o companie producătoare de tricouri și produse personalizate, concepute pentru a se mula perfect pe un stil de viață activ, nonconformist, urban și, nu în ultimul rând, distractiv!

Aceștia cred cu tărie în sintagma „clientul este pe primul lcoc” și de aceea caută permanent noi soluții care să satisfacă nevoile clienților. Fie că este vorba de mărirea constantă a selecției de printuri din care oamenii pot alege sau de scăderea duratei de la momentul plasării comenzii până la primirea acesteia, încearcă să mulțumească și cele mai exigente cerințe. Își doresc să reprezinte acel magazin de cadouri care să aducă bucurie. Tocmai de aceea, oferta Ruvix este variată, astfel încât să răspundă și celor mai exigente gusturi în materie de cadouri. Online totul este mai simplu și mai rapid. Pe aceste aspecte mizează și ei, oferind cea mai simplă variantă de cumpărare și cea mai avantajoasă ofertă de produse.

Le mulțumim celor de la Ruvix pentru contribuția pe care au avut-o la giveaway-ul organizat cu ocazia numărului de 20.000 de persoane din comunitatea noastră! Produsele le puteți achiziționa de pe site-ul www.ruvix.ro.