Reduceri pentru studenţi

Reduceri RATT

Abonamentele pentru transportul în comun cu mijloace Regiei Autonome de Transport Timişoara (RATT) se eliberează de la ghişeele RATT din oraş.

Studenţii UVT beneficiază de reducere 100 % la abonamentele RATT, în felul următor:

–      50 % din reducere oferită de Primăria Municipiului Timişoara automat tuturor studenţilor sub 26 de ani şi doctoranzilor sub 30 de ani (suma nu se plăteşte deloc de către student la ghişeu);

–      50 % din reducere oferită de către Universitatea de Vest din Timişoara (UVT) din fonduri provenite de la Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN), conform  art. 205 alin (2) din Legea Educației Naționale 1/2011, prin decont după achiziţionarea abonamentului (suma este plătită de către student la ghişeu şi poate fi decontată ulterior de către universitate în contul studentului prin depunerea actelor doveditoare la secretariatul facultăţii).

Documente necesare:

Reducerea RATT se acordă pe baza carnetului de student vizat la zi (pe anul universitar în curs), a cărţii de identitate şi a cardului securizat Euro<26.

Procedura de decont:

Studenţii UVT vor achita 50 % din valoarea abonamentului RATT la ghişeu, în momentul achiziţionării, având apoi posibilitatea de a-şi deconta suma achitată prin depunerea chitanţei la secretariatul facultăţii, însoţită de copii după cardul RATT şi cartea de identitate şi de un document cu contul în care poate fi virat decontul.

Dacă chitanţa este depusă la secretariatul facultăţii până în data de 14 a lunii, decontul va fi rambursat în contul studentului în ultima săptămână a lunii în curs.

Dacă chitanţa este depusă la secretariatul facultăţii după data de 14 a lunii, decontul va fi rambursat în contul studentului luna următoare.

Reduceri CFR

Studenții beneficiază de 50 % reducere la achiziționarea legitimațiilor de călătorie CFR pentru trenurile de tip Regio pe baza legitimației de student, iar pentru trenurile InterRegio de 50 % reducere prin intermediul a 24 de cupoane de călătorie/an universitar, toate la clasa a 2-a. Legitimația de student și cupoanele sunt eliberate la începutul anului universitar de către secretariatele facultăților. Legitimaţia de student trebuie vizată anual la secretariatul facultăţii!

Cupoanele de călătorie cu 50 % reducere pentru studenţi sunt valabile numai însoţite de legitimaţia de student pentru reducere transport și, după caz, a carnetului cu cupoane.

Carduri cu reduceri pentru studenți

Cardul Euro<26

Cardul Euro<26 este un card studenţesc cu ajutorul căruia studenţii şi elevii sub 30 de ani pot beneficia de o mulţime de reduceri atât în Timişoara, cât și în Europa, Euro<26 fiind membră a European Youth Card Association (EYCA). Acest card se eliberează gratuit prin completarea unui formular online pe site-ul www.euro26.ro, iar apoi se ridică de la sediul OSUT (clădirea centrală UVT, bulevardul Vasile Pârvan numărul 4, etaj 2, camera 247, Timişoara).

[column size=”1-2″]

REDUCERI EURO<26

RATT

www.ratt.ro

100% reducere pe toate mijloacele de transport în comun ale RATT

Librăriile Humanitas

Discount 10% pentru cărţi.

Opera Naţională Română din Timişoara & Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” din Timişoara

Discount 75% pentru toate categoriile de bilete. Acces gratuit pentru 26 de tineri cu legitimaţii EURO 26 în fiecare zi de 26 din lună, atunci când aceasta nu cade într-o zi cand instituţia este închisă pentru public, sau pentru 26 de tineri cu legiţimatii EURO 26 în ziua lucrătoare imediat următoare zilei de 26 a lunii, dacă aceasta cade într-o zi când instituţia este închisă pentru public.

Adresa: Strada Mărăşeşti, Nr. 2, Timişoara
Site web: http://www.ort.ro/ / http://www.tntimisoara.com/

PLUSOPTIC Galeria Comerciala Real

Discount 10% pentru orice produs.
Adresa: Calea Aradului, Nr. 56A, Timişoara

S.C.Touring Europabas S.R.L. / Eurolines

Discount 15 % transport cu autocarul, 10% asigurări medicale, 10% închirieri maşini, 5% programe turistice.

Hotel Restaurant Roma Timişoara – Complex Studenţesc

Discount:

  • 15 % reducere la cazare;
  • 10 % reducere la consumaţia de orice fel, pentru bar şi restaurant.

Adresa: Complex Studenţesc, în spate la căminele 8, 9, lângă PrintTech;
Site web: www.hotelroma.ro

Pepe Hot Food

Discount 20 % la orice produs din meniu.

Adresă: Str. Simion Bărnuţiu, Nr.49.(vis-a-vis Hotel  Strelitia)

Atelierul  de Flori

Discount 20 % pentru orice tip de produs din magazin: flori, ghivece, aranjamente florale, buchete de flori, livrări la domiciliu pentru orice tip de eveniment, CURSURI  ARANJAMENTE  FLORALE!

Adresă: Zona Complexului Studentesc, Bulevardul  Eroilor de la Tisa, Nr.8

SC ZMAR  SRL – XO COCKTAIL CLUB

Cu sediul în Timişoara, judeţ Timiş,  Str. Ştefan Cel Mare, Nr. 54, email xococktail@yahoo.ro, locaţia cunoscută de clienţi XO COCKTAIL CLUB, oferă o reducere de 30 % tot timpul de luni până vineri de la ora 10-21 pentru toate specialităţile de cafea şi frape, telefon pentru contactul cu publicul 0730 006 842.

SC HOLA COM INVESTMENT  SRL – Pizzeria Hola

Cu sediul în Timişoara, judeţ Timiş, Str. Piaţa Sarmisegetuza, Nr. 8, e-mail sergiu.florin@yahoo.com, web www.pizzeriahola.ro , locaţia cunoscută de clienţi Pizzeria Hola, oferă o reducere de 10 % tot timpul pentru nota finală la orice consumaţie, telefon pentru contactul cu publicul 0734 606 824 şi 0356 457 301.

SC RUBBERCAR  SRL

Cu sediul în Timişoara, judeţ Timiş,  Str. Divizia 9 Cavaleriei, Nr. 60, email mirel_florea@yahoo.com, locaţia cunoscută de clienţi vulcanizarea Rubbercar, oferă o reducere de 15 %  tot timpul la serviciile de vulcanizare: reparaţii jante, rectificare jante, îndreptări jante, echilibrat roţi, umflare roţi cu azot, reparaţii anvelope, telefon pentru contactul cu publicul 0734 145 780.

SC ROMANIAN DISTRIBUTION  SRL – Sala de Fitness GYMONE

Cu sediul în Timişoara, judeţ Timiş,  Str. Carei, Nr. 5, e-mail andra_fugaru@yahoo.com, web www.gymone.ro, locaţia cunoscută de clienţi Sala de Fitness GYMONE, oferă o reducere de 15 %  tot timpul la abonamentele fitness, telefon pentru contactul cu publicul 0732 533 123.

SC   NECOMAUI  SRL – Club Maui

Cu sediul în Timişoara, judeţ Timiş,  Str. Bulevardul Eroilor de la Tisa, Nr. 9, e-mail neco.maui@gmail.com, locaţia cunoscută de clienţi Club Maui din zona Complexului Studenţesc, oferă o reducere de 10 % în zilele de luni, marţi, miercuri şi joi pentru nota finală la orice consumaţie, telefon pentru contactul cu publicul 0723 003 851 şi 0730 716 392.

SC   THALIA SUD  SRL – Pizzeria Thalia (Soarelui)

Cu sediul în Timişoara, judeţ Timiş,  Str. Bulevardul Sudului, Nr. 10-14, e-mail contact@pizzathalia.ro, web www.pizzathalia.ro, locaţia cunoscută de clienţi Pizzeria Thalia din zona Soarelui, oferă o reducere de 10 % tot timpul pentru nota finala la orice consumaţie, telefon pentru contactul cu publicul 0741 777 717.

SC  THALIA FOOD  SRL – Pizzeria Thalia (Lipovei)

Cu sediul în Timişoara, judeţ Timiş, Str Holdelor, Nr. 4, e-mail contact@pizzathalia.ro, web www.pizzathalia.ro, locaţia cunoscută de clienţi Pizzeria Thalia din zona Lipovei, oferă o reducere de 10 % tot timpul pentru nota finală la orice consumaţie, telefon pentru contactul cu publicul 0758 033 388.

SC TAMALINOTO SRL

Cu sediul în Timişoara, judeţ Timiş, Str Gheorghe Adam, Nr. 12, e-mail tamalinoto@yahoo.com, locaţia cunoscută de clienţi Service Auto din zona Pădurea Verde vizavi de Spitalul Victor Babeş, oferă o reducere de 30 % tot timpul pentru servicii auto: spălătorie, vulcanizare, service auto; o reducere de 10 % tot timpul la Fast Food , o reducere de 10 % la cumpărarea de Piese Auto şi o reducere de 10 %  tot timpul la orice produs alimentar din Alimentară (toate aceste magazine sunt în interierul firmei TAMALINOTO), telefon pentru contactul cu publicul 0731 008 278, 0731 008 279.

SC AND  RAM CLOTHES  SRL – KingzFashion

Cu sediul în Timişoara, judeţ Timiş, Str Sever Bocu, Nr. 2, web www.kingzfashion.ro, locaţia cunoscută de clienţi magazinul KingzFashion din incinta Complexului Comercial Galeria 1, oferă o reducere de 10 % tot timpul pentru orice produs din magazim, iar în zilele de 26 ale luni oferă o reducere de 20 % pentru orice produs din magazin, telefon pentru contactul cu publicul 0732 933 211.

SC ZAYED COMPANY SRL – Restaurant Broasted Chicken

Cu sediul în Timişoara, judeţ Timiş, Str. Vadul Călugăreni, Nr. 1 (vis-a-vis Gelateria Zanoni), e-mail radwanalghazi@yahoo.com, web www.broasted-chicken.ro, locaţia cunoscută de clienţi Restaurant Broasted Chicken, oferă o reducere 10 % tot timpul pentru nota finală la orice consumaţie, telefon pentru contactul cu publicul 0256 494 848 şi 0721 816 657.

SC COLOR SHOES SRL

Cu sediul în Timişoara, judeţ Timiş, Str. Socrates, Nr. 2A, locaţia cunoscută de clienţi COLOR SHOES, oferă o reducere de 10 % tot timpul pentru pantofi de damă, telefon pentru contactul cu publicul 0735 138 265.

SC SOUND SYSTEM SRL

Cu sediul în Timişoara, judeţ Timiş, Str. Divizia 9 Cavaleriei, Nr. 6 , web www.sound-system.ro, locaţia cunoscută de clienţi SOUND SYSTEM din CENTRUL COMERCIAL EURO 1, oferă o reducere de 10 % tot timpul pentru orice produs cumpărat, telefon pentru contactul cu publicul 0765 357 231.

SC LAURA ROM-PUTNIK SRL

Cu sediul în Timişoara, judeţ Timiş, Str. Divizia 9 Cavaleriei, Nr. 68, e-mail mihai_laura1986@yahoo.com, locaţia cunoscută de clienţi LAURA ROM-PUTNIK din CENTRUL COMERCIAL EURO 1, oferă o reducere de 10 % tot timpul pentru toate bijuteriile, telefon pentru contactul cu publicul 0743 752 641.

IF COVACIU RADU – Optica Radu

Cu sediul în Timişoara, judeţ Timiş, Str. Divizia 9 Cavaleriei, Nr. 68, locaţia cunoscută de clienţi OPTICA RADU din CENTRUL COMERCIAL EURO 1, oferă consultaţii gratuite, iar pentru lentile şi rame de ochelari o reducere de 15 % tot timpul, telefon pentru contactul cu publicul 0721 088 850.

SC S&M CONECT SRL – ARENA AQUA SPORT

Cu sediul în Timişoara, judeţ Timiş, Str. Dorobanţilor, Nr. 92, email office@arenaaquasport.ro, web www.arenaaquasport.ro, locaţia cunoscută de clienţi ARENA AQUA SPORT, oferă o reducere de 15 % tot timpul pentru toate abonamentele din listă, telefon pentru contactul cu publicul 0749 402 336.

SC STUDIO MCM SRL – Salon de Înfrumuseţare

Cu sediul în Timişoara, judeţ Timiş, Str. Holdelor, Nr. B 30, email mcmstudiotm@yahoo.com, locaţia cunoscută de clienţi Salon de Înfrumuseţare MCM STUDIO, oferă o reducere de 10 % tot timpul pentru toate serviciile, telefon pentru contactul cu publicul 0256 281 828.

SC IMPEX TIBET SRL – HOTEL NEON

Cu sediul în Timişoara, judeţ Timiş, Str. Calea Aradului, Nr. 85, e-mail office@hotel-neon.ro, web www.hotel-neon.ro, locaţia cunoscută de clienţi HOTEL NEON, oferă o reducere de 10 % tot timpul la cazare, telefon pentru contactul cu publicul 0356 807 600.

SC SAFOR SRL – Salon de Înfrumuseţare LUCIA

Cu sediul în Timişoara, judeţ Timiş, Str. Piaţa Unirii, Nr. 4, e-mail salon.lucia@yahoo.com, web www.salonlucia.ro, locaţia cunoscută de clienţi Salon de Înfrumuseţare LUCIA, oferă o reducere de 15 % tot timpul pentru orice serviciu de înfrumuseţare, telefon pentru contactul cu publicul 0722 895 266; 0256 430 780.

SC IACOB STAR SRL – PIZZERIE-PENSIUNE NUOVA MAMA MIA

Cu sediul în Becicherecu Mic, judeţ Timiş, Str. Constantin Petrescu, Nr. 3, lângă Fabrica de Bere Timişoareana, e-mail gabi2star@yahoo.ro, web www.nuovamamania.ro, locaţia cunoscută de clienţi PIZZERIE-PENSIUNE NUOVA MAMA MIA, oferă o reducere de 10 % tot timpul pentru orice pizza şi o reducere de 10 % tot timpul pentru cazare pensiune, telefon pentru contactul cu publicul 0736 444 446; 0256 224 646.

Salonul ALEXIS DREAM STYLE

Adresa: B-dul Liviu Rebreanu, Nr.26, Timişoara
E-mail: alexisdreamstyle@yahoo.com
Telefon: 0740193979
Se beneficiaza de 20% reducere tot timpul, la toate serviciile de înfrumuseţare din cadrul salonului:

Coafură: tuns, vopsit, coafură de zi sau de seară, extensii microstick / keratina / miororing, întins permanent, bucle semipermanente;

Manichiură, pedichiură: clasică, cu gel, SPA, cu oja O.P.I., acrylica, modele 3D;

COSMETICĂ: tratamente faciale sub atenta supraveghere şi îndrumare a unui medic dermato- cosmetic, machiaj permanent: sprâncene, buze, contur ochi, pensat, epilat ş.a.
[/column]