Evaluarea cadrelor didactice

Evaluarea cadrelor didactice ocupă în procesul educațional un rol important, având o reală contribuție în ceea ce privește creşterea performanţei cadrelor didactice şi a personalului de suport.

Conform Hotărârii Senatului nr. 18/20.10.2016, evaluarea cadrelor didactice se realizează online și este obligatorie cel puțin asumarea, în cazul în care nu se dorește evaluarea, prin accesarea opțiunii „Nu doresc realizarea evaluării”.

Evaluarea se realizează în perioada 11-19 ianuarie 2018, accesând platforma elearning.e-uvt.ro, urmată de logarea folosind adresa instituțională.

 

Vă reamintim că evaluarea este constituită din următoarele componente:

1. După acțiunea de logare veți ajunge într-un ecran cu două opțiuni din care este obligatoriu să alegeți una:
Nu doresc să fac evaluarea / Doresc să fac evaluarea

2. Dacă alegeți să faceți evaluarea va trebui să acordați o notă generală pentru fiecare curs/seminar pe care l-ați parcurs în acest semestru.

3. Acolo unde este cazul, puteți să adăugați un comentariu liber, o recomandare sau orice alt mesaj despre disciplina și/sau titularul respectiv.

4. Suplimentar, se poate realiza și o evaluare in profunzime pentru materiile pe care le-ați parcurs cu mai multă atentie prin accesarea unui set de 9 criterii distincte.

5. Atât nota generală cât și notele de la criterii se acordă de la 1 la 10.

6. În cazul în care sesizați erori în structura disciplinelor și atribuirea cadrelor didactice aferente vă rugăm să le semnalați prin accesarea butonului de AJUTOR.