Festivalul de Film și Istorii de la Râșnov

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) oferă oportunitatea celor mai buni, creativi și cu inițiativă 10 studenți ai săi să participe GRATUIT la Școala de Vară „ASTRA” din cadrul Festivalului de Film și Istorii Râșnov 2019.

Festivalul va avea loc în perioada 19-28 iulie 2019 la Râșnov, județul Brașov, iar tema acestuia va fi #Libertatea.

Participanților le vor fi asigurate transportul, cazarea, mesele și acces la toate evenimentele de pe întreaga perioadă a festivalului.

Vor fi proiectate peste 50 de filme și vor avea loc și diverse spectacole de teatru.

Pentru mai multe detalii despre festival, ediția de anul acesta, program și edițiile sale anterioare, accesați link-urile de mai jos.

http://www.ffir.ro/ro/

http://www.ffir.ro/blog/2019/06/12/libertatea-va-fi-tema-celei-de-a-11-a-editii-a-festivalului-de-film-si-istorii-rasnov/

Cum te poți înscrie?

Studenții Universității de Vest din Timișoara care își doresc să facă parte din echipa ce va reprezenta UVT la Festivalul de Film și Istorii Râșnov 2019 trebuie să propună o inițiativă proprie pe care doresc să o implementeze în universitate în această toamnă (singuri sau împreună cu alți colegi studenți sau cadre didactice UVT), completând formularul de mai jos.

https://forms.gle/1QhDUHUaXXBWRgKE9

Inițiatorii celor mai bune zece idei vor fi răsplătiți cu dreptul de a participa gratuit la Festivalul de Film și Istorii Râșnov 2019 și vor fi și sprijiniți de UVT să-și pună în practică ideile, în limita a 1000 de lei/idee.