Recrutări autentice OSUT

Este din nou acel început de toamnă când ne deschidem porțile pentru voi!

Aflați într-o perioadă în care principiile își pierd din valoare și societatea se degradează treptat, OSUT este ,,bula de oxigen” de care ai nevoie. Noi am rămas autentici de peste 29 ani și am dus reprezentarea studențească la cel mai înalt nivel de până acum.

În mitologia antică se spune că există 4 elemente pure din care s-a născut totul: apa, aerul, focul și pământul.
Astăzi, OSUT a devenit pentru noi un fel de al 5-lea element primordial din mediul universitar. Să vă explicăm ce este mai exact cu acest element. Este alcătuit din două părți: partea fizică, adică noi și partea energetică, vitală și autentică, adică spiritul de OSUT-ist, cel care ne ghidează. Nu suntem o simplă organizație, ci suntem o stare de spirit!

Chiar și mitologia atestă faptul că tocmai spiritul, al 5-lea element, este cel care a dat viață celorlalte 4.
OSUT s-a păstrat mereu pur și neatins de superficialitățile vremii, restabilind ordinea acolo unde haosul domina.
Aruncând o privire de ansamblu peste aceste elemente, ele alcătuiesc reprezentarea studențească. La începutul anului universitar este necesar să stabilim niște gardieni ai acestor elemente, astfel încât drepturile și obligațiile studențești să fie temeinic apărate.

Tot prin contopirea acestor elemente, în cantități diferite, au apărut… proiectele!

Începem anul cu Balul Bobocilor, proiect în care voi, cei noi, sunteți în centrul atenției și fiecare are șansa de a strălucii în lumina reflectoarelor.

Apoi, apărătorii drepturilor sunt aleși prin Democrația în UVT și sunt desemnați senatori, consilieri sau șefi de cămin. Ei au grijă să păstreze echilibrul și ordinea.

De asemenea, este loc și de puțină tehnologie în lumea noastră, așadar ITfest este printe cele mai îndrăgite proiecte ale noastre, ce reunește pasionații de IT, gaming și cosplay.

A doua parte a anului începe cu Abecedarul Carierei. Este dedicat pasionaților de economie, antreprenoriat, dar și celor care se pregătesc pentru a intra pe piața muncii.

StudentFest este cel mai mare proiect al nostru, prin care celebrăm arta și cultura, iar noile talente sunt promovate. Pe parcursul întregului festival, aducem în atenția publicului evenimente culturale diverse, cu acces gratuit, astfel construind un dialog multicultural cu cei interesați.

Viitorii membri care vor duce spiritul OSUT-ist mai departe sunt inițiați prin proiectul West Summer University. Timp de două săptămâni, participații vor simula viața de student și vor participa la activități extracurriculare.

Pentru noi, OSUT este cea mai simplă și pură stare de spirit, ușor de înțeles și intens de trăit. Este acel sentiment de ,,acasă” care îți dă încredere și te îndeamnă să fii tu însuți, adică autentic! Aici vei găsi mereu înțelegere și susținere. Chiar dacă suntem diferiți, avem același scop și anume, reprezentarea studențească!
Într-o lume în care poți fi orice, fii OSUT-ist!

Pentru înscriere completează FORMULARUL.