Cazări efective

Având în vedere faptul că traversăm o perioadă plină de incertitudini, vă aducem la cunoștință câteva detalii cu privire la procesul de cazare pentru primul semestru al anului universitar 2020-2021. 

În seara de 22 septembrie, prin intermediul adreselor instituționale, toți studenții care au solicitat cazare au fost notificați printr-un e-mail. 

Astfel, studenții care vor desfășura cursuri în format hibrid și studenții care au solicitat loc de cazare prin intermediul formularului, având un motiv foarte bine întemeiat, au fost cei prioritizați în procesul de alocare a locurilor. 

În cazul în care ați fost informați că ați primit loc, următorul pas este cazarea efectivă

Așadar, în perioada 25-26 septembrie studenții care nu sunt momentan cazați într-unul dintre căminele UVT, respectiv în data de 24 septembrie pentru cei care sunt cazați în acest moment într-unul dintre aceste cămine (interval orar 8:00-16:00), sunt așteptați în căminele UVT pentru a se caza. 

Neprezentarea în perioada menționată anterior și în intervalul programat prin formularul atașat la finalul acestui articol, va însemna pierderea locului de cămin.

Nu uitați că pentru cazarea efectivă trebuie să vă prezentați la cămin cu o copie după cartea de identitate și o fotografie color cu dimensiune ¾ cm („tip buletin/carte de identitate”).
Studenții care sunt cazați momentan într-unul dintre căminele UVT și nu au primit loc de cazare, trebuie să elibereze camera până cel târziu în data de 24 septembrie 2020, ora 14:00.

În cazul în care facultatea va desfășura activitățile didactice în regim exclusiv online, pentru participarea la procesul educațional nu este necesară prezența fizică în Timișoara.

În situația eliberării unor locuri de cazare pe parcursul semestrului, se va oferi posibilitatea de a aplica din nou pentru obținerea unui loc de cazare în căminele universității.

Pentru a se asigura respectarea regulilor de distanțare socială cazările se vor efectua pe baza unui programări prin intermediul acestui FORMULAR.

Menționăm că această repartizare este valabilă strict pentru primul semestru al anului universitar 2020-2021, urmând ca pe următorul semestru repartizarea să fie reconfigurată în funcție de evoluția pandemiei.