Evaluarea cadrelor didactice

Evaluarea cadrelor didactice constituie un element important în procesul educațional, fiind de o reală importanță în ceea ce privește creşterea performanţei acestora.

Conform Hotărârii Senatului nr. 18/20.10.2016, evaluarea cadrelor didactice se realizează online și este obligatorie cel puțin asumarea, în cazul în care nu se dorește evaluarea, prin accesarea opțiunii „Nu doresc realizarea evaluării”.

În acest semestru, evaluarea se poate realiza până în data de 12 ianuarie 2019, prin intermediul platformei elearning.e-uvt.ro, unde logarea se poate face cu adresa instituțională (e-uvt).

Pașii pe care trebuie să-i parcurgeți sunt următorii:

1. După acțiunea de logare veți ajunge într-un ecran cu două opțiuni, din care este obligatoriu să alegeți una:
Nu doresc să fac evaluarea / Doresc să fac evaluarea;

2. Dacă alegeți să faceți evaluarea va trebui să acordați o notă generală pentru fiecare curs/seminar pe care l-ați parcurs în acest semestru;

3. Acolo unde este cazul, puteți să adăugați un comentariu liber, o recomandare;

4. Suplimentar, se poate realiza și o evaluare în profunzime pentru materiile pe care le-ați parcurs cu mai multă atenție prin accesarea unui set de 9 criterii distincte;

5. Atât nota generală cât și notele de la criterii se acordă de la 1 la 10;

6. În cazul în care sesizați erori în structura disciplinelor și atribuirea cadrelor didactice aferente vă rugăm să le semnalați prin accesarea butonului de AJUTOR sau să ne contactați prin intermediul paginii de Facebook sau grupului de discuții OSUT Timișoara.